Gvithuldra i Sølvsberget


Grymyrungene på sitt aller vakreste


Her ser vi Grymyr barnekor i all sin prakt.
Det er et privilegium å få arbeide sammen med barn.
Litt forskrekket ble de nok av en diger svart prestekjole, men jeg hadde på ingen måte hovedrollen. Der var Solve, trollet i Sølvsberget, Storgrana som var meget vis
og ei vidunderlig fæl ringeriksgygre (unga hennes var enda værre!) og mange flere.........Den fæle Ringeriksgygra og ungene hennes hadde manet Gvithuldra i berget. Nå gjaldt det for småhuldrene å få befridd henne fra berget. Men da måtte det lages en trollsalve. Siden dette er min hjemmeside, får jeg bare ta med at Pernille hadde lagt inn en ingrediens som skulle få konsekvenser for meg: 8 dråper kristenmannsblod. Dermed fikk jeg den tvilsomme æren av å spille meg selv og være blodgiver på scenen. Her til høyre er vi ved sannhetens øyeblikk der "prestehuldrene" forlanger å få stikke meg i fingeren. Mye Akk O Ve !!!

Til stor applaus

Det ble stående applaus. Kona mente jeg så ut som Mack i TV-serien om Benoni og Rosa. Når sannheten skal sies, så var det ikke så langt unna. Pernille står i midten og såvidt bak henne titter trollet Solve frem. I forgrunnen den lille edderkopp med sine spillopper og bak til høyre selve Gvithuldra, lykkelig befridd fra Berget.


Et meget sjeldent par som du neppe får oppleve å se noen gang.

"Og efterpå var der dans................... "
Ringeriksgygra kunne ikke dy seg, og som det høflige menneske man prøver å være, så.........., men herlig i all sin uherlighet, det var hun!
(takk til jentene for tilsendte bilder)


Tilbake til hjemmesiden